fbpx

Huidverjonging & Huidverbetering

Onze reviews

google
Wendy Meester
28 maart 2024

Fijne kennismakingsbehandeling gehad. Gelijk een vervolg afspraak gepland. Er werd rustig de tijd genomen om mij en mijn huid te leren kennen.

google
Anne
16 maart 2024

Heerlijke gezichtsbehandeling, aanrader!

google
Corrie De Jong
14 maart 2024

Een heerlijke behandeling in een mooie leuke salon. Je voelt je direct welkom.

google
mieke hidding
9 maart 2024

De Japanese headspa was heerlijk. Het had nog wel wat langer mogen duren! Het is wel een kleine investering, maar je moet/mag jezelf best af en toe even laten verwennen.

google
F M
27 februari 2024
google
Bettina Leendertsen
21 februari 2024

Heerlijke schoonheidsbehandeling gehad! Genoten van de massage.

google
Sherayda
18 februari 2024

Japanese headspa gehad, onwijs prettig ervaren

google
Cindy S.
17 februari 2024

Fijne salon. Heerlijke gezichtsbehandeling gehad!

google
Emma Vermeulen
11 februari 2024

Ik werd goed ontvangen en netjes behandeld. Het was super fijn en ze hebben de tijd voor mij genomen en alles stap voor stap gedaan.

google
Mariska
31 januari 2024

De Japanse headspa behandeling was echt heerlijk, totale ontspanning. Goed advies gekregen voor mijn haar en hoofdhuid. Mijn hoofdhuid voelt veel rustiger aan na de behandeling. Je krijgt het verschil ook te zien. Een aanrader, dank je wel Samantha.

google
Erica Deltin
31 januari 2024

Betreft: HeadspaVorige week een Headspa behandeling gehad van Melanie, echt een aanrader. Allereerst een hartelijk ontvangst, jas wordt aangenomen, dan wordt je hoofdhuid gescand en dan begint de behandeling, super ontspannend, heerlijk warm water en geweldige massage vd schouders, nek en hoofd. Ik kom zeker terug.

google
Jaims
22 januari 2024

Mooie salon, met leuke kapster! Melanie heeft mijn haar erg mooi geknipt, blij mee! Volgende keer highlights en dat ga ik combineren met het harsen van mijn bovenlip. Ideaal zo'n gecombineerde salon!

google
Nicole Martina
19 januari 2024

Mooie hygiënische salon. Fijne produktenlijn. Haren top geknipt door Samantha👌🏼 Leuke tassen en accessoires verkrijgbaar🛍👝 Aanrader !

google
ingrid van der flier
19 januari 2024

Wat heb ik genoten van de headspa! Helemaal tot rust gekomen en mijn haar voelt zijdezacht aan en valt weer heel natuurlijk. Dank je wel Lizette!

De japanese head spa is een heerlijke behandeling, ontspannen en goed voor je hoofdhuid. Die was bij mij wat geïrriteerd. Eigenaresse vriendelijk en belangstellend.

google
Jilte x
30 december 2023

Fijne behandeling in een professionele beauty salon. Mijn wenkbrauwen zaten weken mooi, heel blij mee!

google
Petra Draijer
28 december 2023

Top service, zeer betrokken

google
Rebecca Rooseboom
28 december 2023

Wauw,wauw,wauw!!!!!!!! De Japanse head spa is werkelijk fantastisch!!!!! Heerlijk !

google
Joyce van Loon
28 december 2023

Een heerlijke ontspannende Japanese head spa gehad. Mijn hoofdhuid voelt gelijk een stuk rustiger aan. Een echte aanrader!

google
Corine van Ruitenbeek
10 november 2023

Gisteren een gezichtsbehandeling gehad en met extra harsen bovenlip en kin. Heel goed geïnformeerd over hoe ik mijn gezicht kan behandelen. Ik was hier voor het eerst maar kom zeker nog een keer terug. Een fijne ervaring.

google
Juliette Neuteboom
23 oktober 2023

Wat een heerlijke behandeling en wat een fijne producten. Dank je wel voor deze prettige ervaring en tot de volgende keer.

google
Marianne Van Dijk
29 september 2023

Wat een heerlijke behandeling bij schoonheidssalon Dandon!! Lizette is een professionele en aardige vrouw die weet wat ze doet. Mooie salon en fijne producten. Ik voelde me bij binnenkomst meteen op mijn gemak. Ik kom zeker terug! Marianne Van Dijk

google
Krista Wassenburg
29 september 2023

Vandaag voor het eerst een gezichtsbehandeling gehad, en die is erg goed bevallen! Eigenaresse heeft duidelijk veel kennis over het vak. Lekker ontspannen en met goede tips weer naar huis gegaan!

google
Joyce Bremer
28 september 2023

Vriendelijke ontvangst, fijne gezichtsbehandeling gehad. Gezellig gekletst onderwijl. Wenkbrauwen weer mooi in vorm en gekleurd op kundig advies van Lizette. Tot over 6 weken!

google
Evelyne de Jong
10 september 2023
google
jeltine wouda
31 augustus 2023

Heerlijke behandeling en een fijne massage in een prachtige behandelkamer.

google
Jose Van Beek
26 augustus 2023

Lieve zorgzame vrouw. Geeft goede tips voor de huid.

google
Marieke van den Bosch
25 augustus 2023

Afgelopen woensdag avond een heerlijke behandeling gehad. Vriendelijke ontvangst. Mooie behandelkamer. Het was heel gezellig ook, maar op de momenten waar nodig ook heel rustig! Het was heerlijk ontspannen! Goede uitleg over de producten. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank voor een heerlijke ontspannen avond!

google
Danique Reijersen
14 augustus 2023

Ze heeft een hele fijne gezichts massage gegeven en mijn huid schoongemaakt ook heb ik mijn wenkbrauwen laten doen en ziet er heel clean uit

google
FC nw
15 juni 2023

Ontzettend genoten van mijn kennismakingsbehandeling. Naast dat Lizet erg professioneel is, is ze ook erg vriendelijk 🙂

google
Lotte K
11 juni 2023

Samen met mijn dochter een gezichtsbehandeling gehad. Was heerlijk! Goede uitleg en tips. We komen zeker nog eens een keertje terug. Bedankt!

google
inouk inouk
10 juni 2023

Hele lieve, open en nuchtere vrouw die veel weet en bewust haar producten heeft gekozen, met oog voor kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Heel blij dat ik haar heb ontmoet!

Klassieke gezichtsbehandeling. Behandeling via Social deal gekocht. ...Ik weet nu wat ik voor mijn verjaardag ga vragen.....3x raden 😉

google
Marit Anne
31 mei 2023

Erg prettige plek: ik heb via Social Deal een klassieke gezichtsbehandeling gekocht maar ben zeker van plan terug te gaan!

Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met goed advies 😊

google
Kathy Agassi
20 mei 2023

Onlangs voor een gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Dandon geweest in Leusden. Lizette heeft mijn gezicht behandeld met een variatie van producten die ze voor mijn huidtype had gesellecteerd. Ze combineerde de behandeling met een ontspannende massage en ze deelde deskundige adviezen met mij. Na de behandeling heeft ze een reeks producten voor me geselecteerd die ze voor mij persoonlijk had uitgekozen. Mijn huid heeft een boost gekregen en ik ben met een glowy gezicht weer vertrokken.

Heerlijk kunnen ontspannen tijdens mijn massage. Ze heeft een aantal knopen uit mijn rug weten te masseren, waarvan ik niet wist dat ik ze had, heel fijn! Ik kom zeker nog een keer terug!

Fijne gezichtsbehandeling gehad. En super goed advies. Volgende afspraak staat gepland!

google
Brigitta Smit
17 april 2023

Vriendelijk ontvangen en fijne gezichtsbehandeling gehad met heerlijke massage. Wenkbrauwen mooi geëpileerd en geverfd volgens mijn wens!! Aan te raden!

google
Shelly
16 april 2023

Ik heb een gezichtsbehandeling met een aansluitend product advies gehad. Lizette is een fijne en kundige vrouw die je op je gemak laat voelen. Ik heb merendeels van de producten die ze geadviseerd had gekocht, waarnaar ik via de mail nog een korte uitleg per product heb ontvangen zodat ik het product voor het juiste doel gebruik en op de goede manier. Ik heb het erg positief ervaren.

Heerlijke gezichtsbehandeling en hele ontspannende gezichtsmassage gehad! Een aanrader dus! 🌺

google
Jesse Janice
28 maart 2023

Heerlijk mogen genieten van de massage, kom zeker snel weer terug!

super fijne handen, prettige sfeer, proffesioneel, schoon

google
Paul Emily
25 maart 2023
google
Mark Sandra
25 maart 2023

Leuke schoonheidssalon met goede keuze uit behandelingen, zeker aan te raden!

google
Herco Eijkelboom
5 maart 2023

Lisette heeft me vriendelijk onthaald en heeft een prachtige salon met een lekker luchtje en ontspannen muziek. Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met een verassende ontspannende massage. Ik vond het heerlijk en kom zeker terug voor een nieuwe afspraak. Groetjes Bianca

google
Fleur
3 maart 2023

Lizette is erg vriendelijk en flexibel in het maken van een afspraak. Huid perfect gereinigd en goed advies. Aanrader!

google
Kristien Van Elst
20 februari 2023

Vanmiddag een heerlijke Hotstone behandeling gehad van 60min. Dit is echt een aanrader, diepe warmte! Heel fijn geholpen! Er wordt alle tijd voor de massage genomen.

google
nermana alispahic
12 februari 2023

Laatst gezichbehsndeling gehad met super fijne tips en het goede resultaat. Kom zeker wel terug. Een aanrader!

google
Liana Posthumus
4 februari 2023

Ik heb een fijne gezichts behandeling gehad en kom zeker terug. Fijne sfeer in de salon en prettig geholpen.

Vele soorten beauty behandelingen
Ervaren & professioneel
Kwaliteit beauty producten
Maak online je afspraak

Wat vertellen onze klanten

google

Fijne kennismakingsbehandeling gehad. Gelijk een vervolg afspraak gepland. Er werd rustig de tijd genomen om mij en mijn huid te leren kennen.

Wendy Meester 28 maart 2024
google

Heerlijke gezichtsbehandeling, aanrader!

Anne 16 maart 2024
google

Een heerlijke behandeling in een mooie leuke salon. Je voelt je direct welkom.

Corrie De Jong 14 maart 2024
google

De Japanese headspa was heerlijk. Het had nog wel wat langer mogen duren! Het is wel een kleine investering, maar je moet/mag jezelf best af en toe even laten verwennen.

mieke hidding 9 maart 2024
google
F M 27 februari 2024
google

Heerlijke schoonheidsbehandeling gehad! Genoten van de massage.

Bettina Leendertsen 21 februari 2024
google

Japanese headspa gehad, onwijs prettig ervaren

Sherayda 18 februari 2024
google

Fijne salon. Heerlijke gezichtsbehandeling gehad!

Cindy S. 17 februari 2024
google

Ik werd goed ontvangen en netjes behandeld. Het was super fijn en ze hebben de tijd voor mij genomen en alles stap voor stap gedaan.

Emma Vermeulen 11 februari 2024
google

De Japanse headspa behandeling was echt heerlijk, totale ontspanning. Goed advies gekregen voor mijn haar en hoofdhuid. Mijn hoofdhuid voelt veel rustiger aan na de behandeling. Je krijgt het verschil ook te zien. Een aanrader, dank je wel Samantha.

Mariska 31 januari 2024
google

Betreft: HeadspaVorige week een Headspa behandeling gehad van Melanie, echt een aanrader. Allereerst een hartelijk ontvangst, jas wordt aangenomen, dan wordt je hoofdhuid gescand en dan begint de behandeling, super ontspannend, heerlijk warm water en geweldige massage vd schouders, nek en hoofd. Ik kom zeker terug.

Erica Deltin 31 januari 2024
google

Mooie salon, met leuke kapster! Melanie heeft mijn haar erg mooi geknipt, blij mee! Volgende keer highlights en dat ga ik combineren met het harsen van mijn bovenlip. Ideaal zo'n gecombineerde salon!

Jaims 22 januari 2024

ACTIE

Speciale acties voor april

  • Japanese Head Spa 89,50 74,50

    Onze Japasane Head Spa is geïnspireerd op de eeuwenoude Japanse tradities van haarverzorging en welzijn.

Wie zijn wij?

Wie is Dandon Beauty & Welness?

Het is fijn om te weten bij wie je terecht komt als je kiest voor een behandeling bij Dandon Beauty, Hair & Wellness, een mooie schoonheidssalon in Leusden. Je bent bij mij dan ook van harte welkom en ik maak graag kennis met jou! Ben je benieuwd naar mij? Lees dan snel verder, want hieronder stel ik mezelf verder voor.

Mijn naam is Lizette Rougoor-Koren en ik ben geboren op 8 april 1981. Ik ben getrouwd met Jeroen en we hebben een zoontje, Melle. Het vak schoonheidsspecialiste is voor mij echt een passie.

Wij staan graag voor je klaar

Wij zijn bereikbaar via

U kunt ons ook bellen via

Of stel je liever je vraag via een email?

Vult dan hieronder het contactformulier in en wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren:

WhatsApp whatsapp