fbpx
Dandonbeauty.nl - Beauty & Wellness

Geweldige Japanese Headspa actie bij Dandon Beauty

De ultieme ontspanning voor lichaam en geest

Eindelijk in omgeving Leusden. . .

Ervaar ultieme ontspanning met deze behandeling, die niet alleen zorgt voor een diepgaande reiniging van je hoofdhuid, maar ook stress vermindert door middel van een ontspannende hoofdmassage, de haargroei bevordert en haaruitval vermindert.

Tijdelijk krijgen 20 vrouwen nu €15 korting + een gratis massage. Dus als jij jezelf echt even wil verwennen, geef je dan hieronder op!

JA! IK WIL DEZE GEWELDIGE ACTIE

Voor de tijdelijke prijs van €74,50

Claim deze actie!

Geen €89,50 + €50

NU €74,50

Let op! Nog slechts 11 plekken beschikbaar

Japenese Headspa Actie Dandon Beauty

Wat je krijgt:

Alleen de 20 eerste vrouwen die deelnemen aan deze actie ontvangen het volgende pakket:

✅ Japanese Headspa

Waarde = €89,50

Deze enorm populaire behandeling was alleen beschikbaar in Amsterdam, maar nu dus ook bij Dandon Beauty & Welness in Leusden!

Wat zijn de voordelen van een Japanese Headspa?

✅ Verminderen van stress

✅ Verminderen van hoofdpijn

✅ ​Bevorderd bloedcirculatie

✅ Bevorderd haargroei

✅ ​Vermindert haaruitval

✅ Kalmeert de hoofdhuid

✅ ​Minder last van irritaties

✅ Verbetert de hoofdhuid

Greep uit onze reviews

Ik had het genoegen om de Japanse head spa te ervaren bij deze prachtige salon, en ik kan het ten zeerste aanbevelen. Bij binnenkomst werd ik begroet door vriendelijke medewerkers in een sfeervolle omgeving. Na een korte uitleg werd er een hoofdhuidscan uitgevoerd, gevolgd door een zalige 60 minuten durende massage van schouders, nek en hoofdhuid met heerlijke producten. Het advies dat ik nadien ontving, maakte mijn ervaring compleet. Ik verliet de salon dan ook uiterst tevreden.

google
Sherayda
18 februari 2024

Japanese headspa gehad, onwijs prettig ervaren

google
Mariska
31 januari 2024

De Japanse headspa behandeling was echt heerlijk, totale ontspanning. Goed advies gekregen voor mijn haar en hoofdhuid. Mijn hoofdhuid voelt veel rustiger aan na de behandeling. Je krijgt het verschil ook te zien. Een aanrader, dank je wel Samantha.

google
Erica Deltin
31 januari 2024

Betreft: HeadspaVorige week een Headspa behandeling gehad van Melanie, echt een aanrader. Allereerst een hartelijk ontvangst, jas wordt aangenomen, dan wordt je hoofdhuid gescand en dan begint de behandeling, super ontspannend, heerlijk warm water en geweldige massage vd schouders, nek en hoofd. Ik kom zeker terug.

De japanese head spa is een heerlijke behandeling, ontspannen en goed voor je hoofdhuid. Die was bij mij wat geïrriteerd. Eigenaresse vriendelijk en belangstellend.

google
Rebecca Rooseboom
28 december 2023

Wauw,wauw,wauw!!!!!!!! De Japanse head spa is werkelijk fantastisch!!!!! Heerlijk !

google
Joyce van Loon
28 december 2023

Een heerlijke ontspannende Japanese head spa gehad. Mijn hoofdhuid voelt gelijk een stuk rustiger aan. Een echte aanrader!

WhatsApp whatsapp